Filmpje van meid gaat viraal: De reden waarom zij niet wil werken is absurd!


Onlangs heeft Lucy Welcher, een populaire social media influencer met bijna 20 miljoen likes op haar content, een flinke online discussie uitgelokt met een TikTok-video die snel viraal ging.

In de video verklaart Welcher, bekend om haar uitgesproken meningen, dat ze zichzelf “te mooi” vindt om deel te nemen aan de dagelijkse werkzaamheden die de meeste mensen verrichten.

De video, waarin Welcher te zien is terwijl ze geniet van een ijskoffie in haar auto, was voorzien van het bijschrift “Niet mijn ding”.

“Ik wil niet werken voor de rest van mijn leven. Ziet het eruit alsof ik de komende 60 jaar elke dag om 6 uur wil opstaan? Nee! Daar ben ik te mooi voor!” zei ze in de negen seconden durende clip.

De influencer, die openlijk toegeeft dat ze moeite heeft om niet haar zin te krijgen, heeft met deze uitspraak flink wat stof doen opwaaien.

Gebruikers van het internet reageerden snel en hevig, met veel kritiek op haar uitspraak.

Zij beschreven haar als “oppervlakkig” en “gerechtigd” en betoogden dat haar commentaar suggereert dat werken alleen is voorbestemd voor mensen die volgens haar niet aantrekkelijk zijn.

De backlash was aanzienlijk en illustreert de voortdurende discussie over de invloed en de impact die influencers hebben op hun publiek.

Dit incident laat zien hoe een enkele opmerking de percepties en emoties van een brede groep mensen kan aanwakkeren, wat vraagtekens zet bij de verantwoordelijkheden van publieke figuren op sociale media.

In een reactie op het commentaar van gebruikers verwijderde Welcher de veelbesproken clip.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LUCY WELCHER (@lucywelcher)