Rob over zijn relaties: ‘nooit de innerlijke noodzaak gevoeld om haar trouw te blijven’


De legendarische Nederlandse zanger Rob de Nijs (81) heeft de laatste jaren een rustig leven geleid, samen met zijn vrouw Henriëtte en hun jonge zoon Julius.

Maar zijn verleden vertelt een verhaal van tumult en romantiek, dat binnenkort op een opmerkelijke manier tot leven komt.

Een aankomende musical genaamd “Malle Babbe” werpt een blik op de muziek en de kleurrijke carrière van Rob de Nijs, waarin zijn liefdesleven centraal staat.

Het verhaal, geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen, belicht de hoogte- en dieptepunten van zijn leven als artiest, inclusief zijn talloze affaires en zijn zoektocht naar ware liefde.

Rob heeft nooit een geheim gemaakt van zijn moeizame relaties en zijn neiging tot ontrouw.

In zijn biografie “Zilver” bekende hij openlijk over zijn huwelijksproblemen en zijn gevoel van vrijheid buiten zijn huwelijkse verplichtingen.

Zelfs tijdens zijn tweede huwelijk met Belinda Meuldijk kon Rob de verleiding van overspel niet weerstaan, wat uiteindelijk leidde tot een breuk tussen hen.

Het verhaal van Rob’s liefdesleven, vol passie en drama, is een fascinerende reis door de ups en downs van een iconische artiest.

Van zijn turbulentie romances tot zijn ontmoeting met zijn huidige vrouw Henriëtte, de musical “Malle Babbe” belooft een meeslepende ervaring te worden voor fans van Rob de Nijs en liefhebbers van muziektheater.